• Prachtige boeketten
 • Voor elke gelegenheid
 • Verse bloemen voor 14.00 uur besteld vandaag nog bezorgd!

4.8Bekijk onze reviews!


  Disclaimer

  Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Kleur&Geur en de geleverde diensten van Kleur&Geur.

  Kleur&Geur behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

  Beperking aansprakelijkheid

  Kleur&Geur besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Kleur&Geur is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

  U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Kleur&Geur een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

  Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

  De retourkosten zijn voor eigen rekening. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

  Auteursrecht

  Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Kleur&Geur. Zonder schriftelijke toestemming van Kleur&Geur is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

  Kleur&Geur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0